Filmari

FILMAREA  nuntii se realizeaza cu camera 4K  Sony PXW-Z280 Camera Video XDCAM 4K. O  camera video profesionala modulara cu senzor Super 35, montura Sony E si capabilitati 4K. Tehnologia High Definition sau pe scurt HD reprezinta o imbunatatire substantiala in calitatea filmarilor publicului larg. In clipa de fata televizoarele full HD si 4K sunt din ce in ce mai raspandite si accesibile.

Editarea video a materialului filmat consta in eliminarea din filmare a imaginilor  fara valoare. Aranjarea imaginilor astfel incat filmul sa fie cursiv si dinamic, tranzitii intre cadre si coloana sonora acolo unde filmul o impune, se va tine cont de gusturile si preferintele dvs. muzicale.

Obiectiv mai bun, imagine mai buna. Pentru a obtine cea mai buna calitate a imaginii, un obiectiv Sony E PZ 18-105mm f/4 G de inalta calitate de la Sony este combinat cu sensibilul senzor  Exmor CMOS Super 35 si puternicul senzor BIONZ. Rezultatul ? imagini full HD/4K  bogate in detalii pe cale le puteti savura pe televizorul HD/4K prin playerul Blu Ray sau pe tableta/smartphone. Functie de eveniment puteti opta pt una sau mai multe camere de filmat.

Pentru ca lumina este un factor important in captarea imaginilor, in cazul locatiilor cu iluminare deficitara avem pregatite stative cu proiectoare halogen / led

Pentru procesarea computerizata folosim software performant cu multiple posibilitati de interventie asupra filmului ce implica remontare, generic personalizat, meniuri, capitole, tranzitii, efecte de imagine si sunet.  Puteti viziona videoclipurile noastre pe   Facebook